Recreatiepark 't Heike Nuland
 • De Kinderboerderij

  Onze kinderboerderij is een ontmoetingsplaats in Nuland voor jong en oud, en iedereen is dan ook welkom! Vorig jaar hebben we duizenden bezoekers mogen verwelkomen. Lees meer
 • De Speeltuin

  De speeltuin van 't Heike biedt een veilige en gezellige plek voor kinderen en ouders om samen te komen en samen te spelen. De speeltuin is het gehele jaar geopend. Lees meer
 • Het Zwembad

  Het zwembad is in de maanden juni, juli en augustus geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur. Er zijn twee verschillende baden, één is 30 cm. diep en het andere 50 cm. diep. Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3

Adoptie

In deze tijd waarin alles duurder wordt kan 't Heike elke steun van u gebruiken, daarom hebben wij het adoptieplan in leven geroepen.
U kunt een dier adopteren zodat wij met uw financiële steun onze dieren kunnen verzorgen. Wanneer u een dier adopteert ontvangt u van ons een adoptiecertificaat.
U adopteert een dier voor minimaal 1 jaar, deze periode loopt van 1 juli tot en met 30 juni.

U kunt geen speciale rechten ontlenen aan de adoptie van een dier. Het dier blijft te allen tijde eigendom van 't Heike.
Wij streven ernaar alleen dieren ter adoptie aan te bieden waar we van verwachten dat ze het hele jaar op de kinderboerderij zullen blijven.
Het is natuurlijk ook mogelijk om met meerdere personen een dier te adopteren. Bedrijven, verenigingen, buurtverenigingen en dergelijke kunnen bij ons een dier adopteren.
Zo steunt u 't Heike en zorgt u zelf voor positieve reclame voor uw bedrijf of vereniging!

Bij de ingang van de kinderboerderij hangt een adoptielijst met daarop alle namen van de geadopteerde dieren met hun 'adoptie-ouders".